Jännittäjävalmennus

Tämän palvelun tarjoaa yhteistyökumppani

Ongelmien työstämistä kirjoittamalla & helpotusta jännittäjille

Olen Mirka Seppänen, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Lti) ja FM (kieli, kirjallisuus, taideaineet). Olen työskennellyt terapiatyön lisäksi mm. näytelmäkirjailijana, teatteriohjaajana ja ilmaisukasvatuksessa. Olen kiinnostunut kirjoittamisen lukuisista mahdollisuuksista auttaa erilaisissa elämänkriiseissä, traumoissa tai arvopohdinnoissa, ja ohjaan mielelläni sinulle työskentelyä, joka perustuu etätapaamisiin ja teksteihin. Olen erikoistunut myös jännittäjien auttamiseen sekä yleisemmin HSP-piirteisiin (erityisherkkyys).

Kirjoittamiseen perustuva terapia

Ota rohkeasti yhteyttä minkä tahansa asian kanssa, joka painaa mieltäsi – pohditaan yhdessä, kuinka voisit lähteä käsittelemään ongelmaa ja helpottamaan oloasi lyhyillä ja tarkkaan ohjatuilla kirjoitusharjoituksilla. Kirjoittaminen ohjaa myös konkreettiseen toimintaan, jonka avulla pääset muuttamaan vallitsevaa tilannetta.

Menetelmät perustuvat ratkaisukeskeisyyden lisäksi mm. kirjallisuusterapiaan ja kognitiivisen käyttäytymisterapian HOT-menetelmään. Tapaamisia voimme sopia 1 – 20 kpl ja niiden välillä teet itsenäisiä kirjoitustehtäviä. Tapaamisissa puramme harjoituksia, tutkimme edistymistäsi ja saat uusia tehtäviä. Kirjoittamiseen perustuva terapia on tehokas ja edullinen hoitomuoto.

Helpotusta jännittäjille

Olen auttanut työssäni sekä esiintymisjännittäjiä että laajemmin sosiaalisesta jännittämisestä kärsiviä jo kymmenien vuosien ajan sekä ryhmissä että yksilövalmennuksena. Turvallisessa kahdenkeskisessä keskustelussa puretaan jännittämisesi ominaispiirteitä ja syitä, ja luodaan sinulle altistamiseen perustuva harjoitusohjelma. Tapaamisten väleissä etenet itsenäisesti omaan tahtiisi tehtävillä, joihin varmasti pystyt. Jännittäjien valmennus kestää tyypillisesti 7 – 10 kertaa. Uskalla auttaa itseäsi jo tänään – rennompi tulevaisuus on ihan lähellä.

 Varaa etäaika Mirkalle helposti suoraan verkkoajanvarauksesta.

Mirkan yrityksen Dramasto Oy:n toimipaikka on Jyväskylä. Kaikki terapiat onnistuvat myös etäyhteydellä. Lue lisää ja tutustu hinnastoon!